HYUNDIA-NEDERLAND

  • MAFKEES

    KIJK HYUNDIA-NEDERLAND ALS JE EEN KLANT IETS BELOOFT

    DAN MOET JE DIT NA KOMEN,EN NIET ACHTER AF ZEGGEN OF DOEN

    DAT JULLIE VAN NIETS WETEN.

    EN VRAAG NIET AAN MIJN DOOR DE TELEFOON OF IK DE ZAAK NIET WIL OPBLAZEN,DAN KRIJG JE ZO`N OPMERKING ALS OP DEZE SITE.

    BEN IK BLIJ DAT IK OOK NOG EEN ECHT MERK ALS OPEL HEB.

    ZELF DE BOVAG EN DE ANWB IS HET MET MIJN EENS,

  • Bart-Willem Bevelander

    Ik heb reeds vele opmerkingen van je op deze pagina gelezen. Steeds weer gebruik je een andere naam. Ik herken je stijl toch, omdat je een nog slechtere spelling hanteert dan menig analfabeet.

    Er zijn mensen die gelukkig zijn met het merk, ikzelf rijd echter een Volkswagen Golf. Voor sommigen een ‘turkenbak’, maar voor mij een heilig stuk degelijkheid. De Hyundai-liefhebber (dat aantal liefhebbers groeit enorm) zal op deze zelfde manier zijn ‘Heilige Koe’ koesteren.

    Het is ronduit asociaal om je zo uit te laten over een merk, op het moment dat je het niet eens kan worden met de leverancier of het hoofdkantoor van Hyundai. Daar heb je organisaties voor, die de belangen van een consument steunen. Schakel desnoods een man als Pieter Storms in met het programma Breekijzer.

    Ik weet niet hoe ernstig je je probleem hebt opgeblazen, maar elke willekeurige autodealer of fabrikant zal haar klanten naar eer en geweten te woord staan. Immers, wanneer zij dit niet doen zal het de zaak schaden.

    Gezien het taalgebruik dat jij hanteert, kan ik slechts concluderen dat je als een asociale boer tekeer bent gegaan, tot zo'n hoogte dat men geen heil meer ziet om jou te helpen. Hou het dan lekker bij je Opel (waarschijnlijk een Manta) en hou voortaan je zielige waffel dicht en heb respect voor alle mensen die daadwerkelijk het merk Hyundai waarderen. De meerwaarde van dit prikbord verdwijnt totaal met mensen die zo dom reageren als jij. Kritiek moet een constructieve functie hebben, wil men er daadwerkelijk van leren.

  • Peter

    Beste Bart-Willem,

    Je hebt volkomen gelijk. Ik heb een Hyundai Sonata uit 1993. Het bevat alle overbodige luxe die men zich kan wensen. Hyundai was (en is) op sommige punten de techniek ver vooruit. Er staat inmiddels 220.000 kilometer op de teller en hij rijdt nog steeds perfect.

    Nu is het zo dat sommigen een maandagochtend-auto of een vrijdagmiddag-model aanschaffen. Je hebt volledige garantie bij aanschaf van een nieuwe auto. Je moet alleen je mond open durven doen, en wel op een nette, zakelijke manier. Behandel de verkoper op zo'n manier als je zelf behandeld wil worden.

    Een tweedehands kun je altijd een ANWB keuring laten ondergaan. Wanneer een verkoper dat weigert, dan heeft hij waarschijnlijk wat te verbergen. In 99% van de gevallen kun je de keuring ook daadwerkelijk laten uitvoeren.

    Het feit dat meneer kritiek had op Hyundai vind ik sowieso dom, daar hij zelf ooit voor Hyundai gekozen heeft.

    Bart-Willem, goed gedaan en bedankt namens alle Hyundai liefhebbers.

  • Peter

    Leer eens normaal “HYUNDAI”schrijven en trek dan je smoel pas open !

  • v.tonissen

    Volkomen mee eens. Ik heb al eerder getracht dit onwetend type tot bedaren te brengen………..

  • hyundai

    Eigenlijk is het waanzinnig om hier een reactie op te geven, maar wij zijn van mening dat dit soort zielige mensen eveneens te woord moeten worden gestaan.

    Heeft u een probleem cq klacht, tracht deze dan via de juiste weg kenbaar te maken. Kennelijk heeft u daar geen kaas van gegeten, ofwel uw niveau laat het eenvoudig niet toe (gelet op uw spelling van de Nederlandse taal) om een en ander naar behoren op te lossen. Anderzijds wensen wij u veel succes met uw Opel…………

  • Marion

    Ook ik wil wel even reageren op alle reacties waar niemand iets wijzer van wordt.

    Ik rij sinds 2 dagen Hyundai en dacht wat interessante informatie hiervandaan te halen. Nu niet dus.

    Heel jammer dat er mensen zijn die waarschijnlijk (door goed te lezen en veel mensenkennis) thuis zitten, een oude Opel Kadett rijden en aan het taalgebruik te zien net de lagere school afgemaakt hebben een site als deze weten te verpesten. Gewoon kinderlijk jaloers zijn op mensen die netjes hun geld verdienen en wel in een nieuwe auto kunnen rijden.

    Ik adviseer hem om een site op te zoeken die geheel bij zijn asociale gedrag en zijn niveau past op te zoeken. Bijvoorbeeld Volksbuurten.nl, Alcohol.nl. tatoeages.nl, porno sites of misschien is de huisvrouwen pagina iets voor je, die hebben nl. ook de hele dag niets anders te doen.hyundai schreef:

    >

    > Eigenlijk is het waanzinnig om hier een reactie op te geven,

    > maar wij zijn van mening dat dit soort zielige mensen eveneens

    > te woord moeten worden gestaan.

    > Heeft u een probleem cq klacht, tracht deze dan via de juiste

    > weg kenbaar te maken. Kennelijk heeft u daar geen kaas van

    > gegeten, ofwel uw niveau laat het eenvoudig niet toe (gelet op

    > uw spelling van de Nederlandse taal) om een en ander naar

    > behoren op te lossen. Anderzijds wensen wij u veel succes met

    > uw Opel…………

  • Hyundai

    Dat is toch geen merk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • HYUNDAI NEDERRLAND CLUB

    de echte HYUNDAI LIEFHEBBERS ZIJN TE VINDEN OP

    DE HYUNDAI NEDRLAND CLUB PAGINA

  • Gerard

    J@wel!

    Gerard